Kirlianfoto analyse

De manier waarop ik kirlianfotografie in mijn praktijk gebruik komt uit de door Peter Mandel ontwikkelde kleurenpunctuur.

Bij een consult wordt er voor de behandeling met speciale apparatuur een kirlianfoto gemaakt waarbij de lichtuitstraling van de vingers en de tenen wordt vastgelegd op lichtgevoelig fotopapier. Binnen een paar minuten is te zien hoe het gesteld is met de energetische en lichamelijke conditie van de cliënt. De methode is gebaseerd op de theorie van het meridiaanstelsel: het netwerk van energiekanalen in ons lichaam waardoor de energie stroomt. De foto wordt vervolgens door ontwikkelde topografie van Peter Mandel geanalyseerd waardoor we inzicht krijgen over de oorzaak van de klacht, de algemene conditie van de cliënt, of er afvalstoffen worden vastgehouden en welke gebieden in het lichaam extra ondersteuning nodig hebben.

Omdat verstoringen op een foto al zichtbaar zijn voordat een klacht tot uiting komt is kirlianfotografie ook heel goed preventief in te zetten bij bijvoorbeeld een jaarlijkse gezondheidscheck.

Voor behandeling

Na behandeling

Kijk hier naar een filmpje over kirlianfotografie korte versie of naar de lange versie met meer uitleg

Wat kan ik als cliënt verwachten als ik een afspraak maak?