Gezondheidsweek Savita

Het terras en “de Blauwe zaal” met uitzicht op de heuvels

Activeer je zelfgenezend vermogen en vitaliteit

Geniet in een prachtige omgeving van dit persoonlijke groeiproces

Het is een week waarin het activeren van het zelfgenezend vermogen centraal staat. We doen dagelijks oefeningen waarmee we onze hersenhelften in balans brengen. Daarmee worden we ons bewuster van ons lichaam, de chakra’s en wat ons lichaam ons wil vertellen.

Je leert door middel van het voelen van je eigen polsslag, hoe je kunt herkennen welke voeding wel of niet geschikt voor je is. Daarnaast ontvang je een voedingsmiddelenlijst en adviezen hoe je je spijsverteringsenergie kan versterken en je lichaam kan ontzuren. Je krijgt hiervoor o.a. Alka scrub pads en Alka scrub zodat je meteen kan beginnen.

Met het boekje ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie’ van Peter Mandel en een flesje ‘Wilde-kruidenolie Relax’ leer je meer over de reflexzones op het lichaam en hoe deze te behandelen zijn. Bovendien krijg je een introductie hoe je met licht en kleur je immuunsysteem kan versterken. Je krijgt de beschikking over een ‘Synapsis Home hersengolf inductie apparaat’ waarmee je meer rust, ontspanning en vitaliteit zult ervaren.

Het cursusprogramma duurt ongeveer drie uur per dag. Er is ruim tijd om te wandelen, jezelf te behandelen of te oefenen. Een mooie bibliotheek is aanwezig. Ook ontvang je gedurende de week een basisch voetbad en een heerlijke ontspanningsmassage.

Voorafgaand ontvang je een vragenlijst. Wij spreken deze telefonisch door zodat de gezondheidsweek zoveel mogelijk tegemoet komt aan jouw behoefte.

Deze week is vanaf maandagmiddag 15 november tot vrijdagmiddag 19 november 2021. Tijdens het verblijf in Savita (bij Winterberg in Duitsland) krijg je een eigen kamer met douche en toilet en alle maaltijden, koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen De accommodatie is geen luxe resort maar een warme, welkome plek waar creativiteit en ontwikkeling mag ontluiken of groeien. Van de deelnemers wordt gevraagd om in deze week 3 tot 4 x na het eten te helpen met de afwas en bij vertrek je kamer schoon achter te laten.

De kosten € 845.— p.p. all-in. Deze prijs is inclusief 3 natuurgeneeskundige consulten welke je eventueel vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering kan declareren. Aan deze unieke week kunnen maximaal 12 personen meedoen.

De Gezondheidsweek Savita wordt verzorgd door Yvonne Hoekstra

Praktijk San Bao www.sanbao.info 0317-350088

Praktijk voor: Acupunctuur, ooracupunctuur en kleurenpunctuur

Je kunt je opgeven via de mail info@sanbao.info

Locatie: Centrum Savita,

In der Burbecke 15, 59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland.
www.savita.nl