Laatste nieuws

Maandagmiddag 15 november tot vrijdagmiddag 19 november 2021 is de nieuwe datum voor de Savita gezondheidsweek

24 februari 2021: San Bao weer volledig open!

Vanaf 3 maart zijn bij praktijk San Bao alle contactbehandelingen weer mogelijk. Goed nieuws voor iedereen die graag langdurig overgewicht of Kerst- en Corona kilo’s kwijt wil. Bij een behandeling voor overgewicht wordt gekeken naar de onderliggende oorzaak (voeding, emotie, stress, frustratie). Er wordt getest of naast de spijsvertering ook andere orgaansystemen ondersteuning nodig hebben en of de uitscheiding van afvalstoffen goed verloopt. Ophoping van afvalstoffen kan o.a. de oorzaak zijn van hoofdpijn, vermoeidheid of pijnlijke spieren en gewrichten. Met behulp van oor-acupunctuur en een goed onderbouwd voedingsadvies worden bestaande patronen doorbroken en is de behandeling een goede start voor een gezonder en slanker leven.

Ook ex-Corona patiënten met restklachten als vermoeidheid, spierpijn of hoofdpijn kunnen vanaf nu weer terecht voor een SIVAS test en behandeling met oor-acupunctuur. Bij de cliënten die ik hier afgelopen zomer voor heb behandeld, bleek dat deze klachten veelal te maken hadden met een ophoping van afvalstoffen en/of rest-toxines van het virus. Voor deze groep mensen is veel winst te behalen door uit te zoeken wat de beste manier is om deze toxines kwijt te raken en welke uitscheidingsorganen hierbij ondersteuning nodig hebben.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 0317-350088 of een bericht sturen naar info@sanbao.info.