Laatste nieuws

Tijdens de zomerperiode is praktijk San Bao de volgende tijden geopend:
  • week 24; 12-15 juni
  • week 25; 19-20 juni
  • week 29; 17-21 juli
  • week 30; 24-28 juli
  • week 32; 7-11 augustus
  • week 36; 4-8 september
  • Vanaf week 36 is praktijk San Bao geopend in de even weken.

Voor het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar info@sanbao.info er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Als u naar aanleiding van een consult vragen heeft kunt u de vraag per e-mail stellen, graag met vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Neem zo nodig ook contact op met uw huisarts.

Bij San Bao kunt u o.a. terecht voor een behandeling voor overgewicht. We bekijken wat de onderliggende oorzaak is (voeding, emotie, stress, frustratie). Er wordt getest of naast de spijsvertering ook andere orgaansystemen ondersteuning nodig hebben en of de uitscheiding van afvalstoffen goed verloopt. Ophoping van afvalstoffen kan o.a. de oorzaak zijn van hoofdpijn, vermoeidheid of pijnlijke spieren en gewrichten. Met behulp van oor-acupunctuur en een goed onderbouwd voedingsadvies worden bestaande patronen doorbroken en is de behandeling een goede start voor een gezonder en slanker leven.

Als er na een Corona infectie restklachten als vermoeidheid, spierpijn of hoofdpijn blijven bestaan kan u bij San Bao terecht voor een SIVAS test en behandeling met oor-acupunctuur. Bij cliƫnten die ik hier afgelopen jaren voor heb behandeld, bleek dat deze klachten veelal te maken kunnen hebben met een ophoping van afvalstoffen en/of rest-toxines van het virus. Voor deze groep mensen is veel winst te behalen door uit te zoeken wat de beste manier is om deze toxines kwijt te raken en welke uitscheidingsorganen hierbij ondersteuning nodig hebben.

Er is bij downloads een nieuwe tekst beschikbaar over afvalstoffen en oilpulling.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 0317-350088 of een bericht sturen naar info@sanbao.info.