Tarieven

Alle behandelingen gaan op afspraak. Een eerste consult duurt anderhalf tot twee uur (kirlianfoto, vragenlijst, SIVAS-test en behandeling met acupunctuur of ooracupunctuur). De eerste controle afspraak is na 2 tot 3 weken. Door in het behandeltraject gebruik te maken van ooracupunctuur met kleine verblijfsnaaldjes of korreltjes en voedingssupplementen kunnen verdere vervolgconsulten, die meestal een uur duren, om de 4 tot 6 weken gepland worden. De aanbevolen middelen kunt u meteen meenemen waarbij u 10 % korting krijgt op de adviesverkoopprijs.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u het beste telefonisch contact opnemen en uw telefoonnummer achterlaten of een email sturen naar info@sanbao.info. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Tarieven 2023; intake en vervolgconsulten

Voor elk consult in de praktijk geldt het starttarief van € 18.50. Hiernaast wordt de benodigde tijd in rekening gebracht (€ 18.50 per kwartier).

 • 30 minuten € 55.50
 • 45 minuten € 74.–
 • 60 minuten € 92.50
 • 75 minuten € 111.–
 • 90 minuten € 129.50
 • 105 minuten € 148.–
 • 120 minuten € 166.50
 • Herplaatsing van naaldjes: € 7.50 per naaldje

Alle bovenstaande consulten zijn vrijgesteld van BTW. Als u aanvullend verzekerd bent kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeringen vergoeden een gedeelte van het consult en dit wordt niet in mindering gebracht op uw eigen risico. In de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt u zien welke behandelingen (alternatieve zorg) voor vergoeding in aanmerking komen.

Overige behandelingen:

De volgende behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

 • Behandeling uitsluitend voor gewichtsvermindering, stoppen met roken of andere verslaving (dus zonder medische klachten)
 • Behandeling uitsluitend met kleurenpunctuur

Voor deze consulten geldt (net als bij andere consulten) het starttarief plus de benodigde tijd (volgens bovenstaande tarieven).

 • Thuisbehandeling met Inductietherapie: U krijgt een inductieapparaat in bruikleen waarmee u zichzelf dagelijks kunt behandelen. De kosten hiervoor zijn € 45.– per twee weken waarbij alle benodigde begeleiding (zowel telefonisch als per email) welke met de behandeling samenhangen zijn inbegrepen.
 • Thuisbehandeling met Infrarood Warmte Therapie: U krijgt een Infrarood Thermomat in bruikleen waarmee u zichzelf dagelijks kunt behandelen. De kosten hiervoor zijn € 45.– per twee weken. Als u na deze twee weken besluit de Thermomat te kopen wordt dit bedrag in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Als u een afspraak af wil zeggen kunt u een email sturen of een bericht achterlaten op het antwoordapparaat (ook in het weekend). Tot 24 uur voor de geplande afspraak worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 24 uur of bij het vergeten van een afspraak wordt  € 60.– in rekening gebracht. Deze kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering.

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en bij de RBCZ. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en Klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ. Geschillencommissie i.v.m. Wkkgz, Quasir

Adresgegevens praktijk: Onder de Bomen 15,     6871CG Renkum

Telefoon: 0317-350088

Email: info@sanbao.info   Website: www.sanbao.info

BTW nr.: NL001482900B09
K.v.K.: 09219165