Tarieven

Alle behandelingen gaan op afspraak. Een eerste consult duurt anderhalf tot twee uur (kirlianfoto, vragenlijst, SIVAS-test en behandeling met acupunctuur of ooracupunctuur). De eerste controle afspraak is na 2 tot 3 weken. Door in het behandeltraject gebruik te maken van ooracupunctuur met kleine verblijfsnaaldjes of korreltjes en voedingssupplementen kunnen verdere vervolgconsulten, die meestal een uur duren, om de 4 tot 6 weken gepland worden.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u het beste telefonisch contact opnemen en uw telefoonnummer achterlaten of een email sturen naar info@sanbao.info. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Voor elk consult in de praktijk geldt het starttarief van € 24.–

Hiernaast wordt de benodigde tijd in rekening gebracht (€ 24.– per kwartier).

 • 30 minuten € 72.–
 • 45 minuten € 96.–
 • 60 minuten € 120.–
 • 75 minuten € 144.–
 • 90 minuten € 168.–
 • 105 minuten € 192–
 • 120 minuten € 216.–
 • Herplaatsing van naaldjes: € 10.– per naaldje

Alle bovenstaande consulten zijn vrijgesteld van BTW. Als u aanvullend verzekerd bent kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeringen vergoeden een gedeelte van het consult en dit wordt niet in mindering gebracht op uw eigen risico. In de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt u zien welke behandelingen (alternatieve zorg) voor vergoeding in aanmerking komen.

Omdat ik het belangrijk vind dat ook mensen met een laag inkomen gebruik kunnen maken van mijn diensten reserveer ik 10% van het bovenstaande tarief om deze groep tegen een gereduceerde prijs te kunnen behandelen. Valt u in deze groep, schroom dan niet om contact met mij op te nemen zodat we kunnen kijken wat voor u van toepassing is (een korting tot 25 % behoort tot de mogelijkheden). 

Voor kapitaalkrachtige mensen die graag iets extra’s geven om mensen met een kleine beurs te ondersteunen is het mogelijk om een bijdrage hiervoor te doneren in de “Donatie-pot gelijke kansen” die voor dit doel in mijn praktijk staat of een bedrag over te maken naar San Bao NL 06 INGB 0007 2026 47 onder vermelding van donatie-pot. Met het geld dat hier in zit kan ik meer mensen met een kleine beurs een behandeling geven en zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

 

Overige behandelingen:

De volgende behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

 • Behandeling uitsluitend voor gewichtsvermindering, stoppen met roken of andere verslaving (dus zonder medische klachten)

Voor deze consulten geldt (net als bij andere consulten) het starttarief plus de benodigde tijd (volgens bovenstaande tarieven).

 • Thuisbehandeling met Inductietherapie: U krijgt een inductieapparaat in bruikleen waarmee u zichzelf dagelijks kunt behandelen. De kosten hiervoor zijn € 45.– per twee weken waarbij alle benodigde begeleiding (zowel telefonisch als per email) welke met de behandeling samenhangen zijn inbegrepen.
 • Thuisbehandeling met Infrarood Warmte Therapie: U krijgt een Infrarood Thermomat in bruikleen waarmee u zichzelf dagelijks kunt behandelen. De kosten hiervoor zijn € 45.– per twee weken. Als u na deze twee weken besluit de Thermomat te kopen wordt dit bedrag in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Als u een afspraak af wil zeggen kunt u een email sturen of een bericht achterlaten op het antwoordapparaat (ook in het weekend). Tot 24 uur voor de geplande afspraak worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 24 uur of bij het vergeten van een afspraak wordt  € 60.– in rekening gebracht. Deze kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering.

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en bij de RBCZ. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en Klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ. Geschillencommissie i.v.m. Wkkgz, Quasir.

Adresgegevens praktijk: Onder de Bomen 15,     6871CG Renkum

Telefoon: 0317-350088

Email: info@sanbao.info   Website: www.sanbao.info

BTW nr.: NL001482900B09
K.v.K.: 09219165